PVC stolarija

PVC stolarija se ne kupuje svaki dan, to je dugoročna investicija oko koje ne treba praviti nikakve kompromise, već se prepustiti kvalitetu. S obzirom na ovu činjenicu mi smo se potrudili da kvalitet koji uvek ima svoju cenu učinimo što pristupačnijim današnjem budžetu. PVC stolarija koju imamo u ponudi pravimo od najprestižnijih repro materijala, koji se isključivo proizvode u Nemačkoj i Austriji. PVC profili, koje radimo, su REHAU, KÖMMERLING, KBE i PROFILINK.

PVC je skraćenica za polivinil-hlorid i to je jedna od najkorišćenijih vrsta plastike. PVC prozori imaju dobra toplotna svojstva i proizvedeni su od postojanog materijala, otpornog na vremenske uslove i lakog za održavanje. Za čišćenje glatke površine PVC prozora koriste se blaga sredstva za čišćenje. Dovoljan je blagi deterdžent i vlažna krpa.

rehau profil alphaline pvc stolarija
rehau pvc stolarija slika 2

PVC stolarija u ogromnoj meri smanjuje nivo buke koji dolazi od spolja. PVC prozori koje koristimo mogu imati 5 i 6 komora. Komore znače dubinu samog PVC profila samim tim imaju bolju energetsku efikasnost. Unutar njih se stavlja pocinkovan čelik kao ojačanje. PVC stolarija ima odlične izolacione osobine i znatno smanjuje troškove grejanja. Izolacioni potencijal PVC prozora posebno dolazi do izražaja u kombinaciji sa trostrukim staklima.

rehau pvc stolarija slika 1

PVC prozori su zaštićeni samolepljivom plastičnom folijom, i ista se po završenoj zidarskoj obradi otvora uklanja.
PVC je u beloj boji ali moze biti i u dezenima imitacija drveta. Veličina i oblik PVC prozora mogu da se prilagode I najzahtevnijim kupcima jer se isključivo prave po meri.