Komarnici za prozore i vrata

fiksni, rolo, vrata i plise

Mrežica komarnika je isključivo sive boje i izrađena je od kvalitetnog i dugotrajnog mikrofiber materijala koji obezbeđuje dobru cirkulaciju vazduha uz minimalnu zasenu branjenog prostora. Nedostatak im je što se postavljanje obavlja isključivo sa spoljne strane pa njihova upotreba na većim visinama dolazi u pitanje.

Omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Alphaline komarnici postavljeni na prozore ili vrata uspešno će sprečiti ulazak komaraca i ostalih insekata i tako učiniti Vaše prostorije udobne za boravak i u letnjim noćima.

FIKSNI

Fiksirani su za prozor. Ram ovih komarnika može biti PVC bele boje ili od ALU profila širokog spektra boja po RAL karti. Jednostavno se ugrađuju na štok prozora, otporni su na različite spoljašnje uticaje, obezbeđuju maksimalan protok svetlosti i vazduha, a po potrebi se lako demontiraju. Zavrću se sa spoljne strane i najčešće se montiraju na prozore manje površine ( kupatila, špajz, podrum…).

ROLO

Mogu biti sa vertikalnim ili horizontalnim zatvaranjem te u potpunosti eliminišu nedostatke fiksnih komarnika i kao takvi nalaze široku primenu kako za prozore tako i za vrata. Mogu se podizati i spuštati po potrebi, tako da ne samo što efikasno štite od neželjenih insekata već i omogućuju maksimalan protok vazduha i svetlosti, kao i pristup spoljašnjoj prozorskoj jedinici.
Kutija i vođice izrađeni su od ekstrudiranog aluminijuma i pružaju mogućnost plastifikacije po RAL karti. Mrežica Rolo Komarnika izrađena je od staklenih vlakana, otporna je na sunčeve zrake, te zadržava postojanost boje tokom dugog niza godina, kao i optimalnu zategnutost.

  • fiksni komarnik alphaline
  • total rolo komarnik alphaline
  • total rolo komarnik alphaline presek i delovi
  • vrata komarnik
  • plise komarnici
  • dvostrani plise komarnik

VRATA

Namenjeni montaži na ulazna i balkonska vrata. Otvaraju se kao i klasična vrata, mreža u AL ramu na šarkama.

PLISE

Najelegantnije rešenje u zaštiti od insekata. Montiraju se na štok prozora ili vrata, a pored svog jedinstvenog izgleda, veoma su postojani i jednostavni za upotrebu. Okvir i prag izrađuju se od najkvalitetnijeg aluminijuma u različitim bojama, dok plisirana mrežica pruža ne samo zaštitu od insekata već i od cvetnog praha i drugih alergenata.